Kick Off Möte i Umeå Sverige

Alla nuvarande partnerorganisationer presenterade sina idrotter/lekar från deras land på kick off- mötet. Partners väljer idrott/lek baserat på tillgång till material för idrott/lek, utgifter för material, individ-/gruppspel, fysisk funktionsnedsättning och psykisk funktionsnedsättning. Vi valde 8 idrotter/lekar och varje partner kan välja vilka 4 eller fler som de vill genomföra på deras lokala idrottsdag. Valda spel: innebandy, box/hörn/Jerker spel, kubb, ruttet ägg, spökboll, fånga näsduk, boccia och regole.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close